Warta

Warta

  • Pambuka beton bertulang

    Status pangembangan struktur beton bertulang Saiki, beton bertulang minangka bentuk struktural sing paling akeh digunakake ing China, kalebu mayoritas total. Sanalika, iki uga area sing duwe struktur beton sing paling kuat ing saindenging jagad. Output sawijining ...
    Waca liyane
  • The fourth meeting of the fourth board of directors of Yinlong shares was held in Hejian

    Rapat kaping papat dewan direksi papat saham Yinlong dianakake ing Hejian

    Tanggal 27 April 2021, rapat kaping papat dewan direksi nomer papat Yinlong Co., Ltd. dianakake ing Hejian, Hebei, wilayah pengumpulan baja sing prestasine dhuwur lan markas markas produk beton Yinlong. Rapat kasebut dipimpin dening ketua perusahaan Pak Xie Zhifeng. Bocah papat ...
    Waca liyane
  • Spanning the Sky-Yinlong Co., Ltd. assists the construction of Lingang Yangtze River Bridge

    Spanning the Sky-Yinlong Co., Ltd. mbiyantu pambangunan Jembatan Sungai Lingang Yangtze

    Tanggal 26-28 Maret 2021, Forum Inovasi Teknologi Rekayasa Jembatan lan Rapat Pengamatan lan Pengamatan Teknologi Jembatan Sungai Lingang Yangtze bakal dianakake ing Chengdu, Sichuan. Yinlong Hejian City Baozelong Metal Material Co., Ltd. bakal digunakake minangka ...
    Waca liyane