Spiral Groove PC Bar (Dia.6.1mm-12.6mm)

Spiral Groove PC Bar (Dia.6.1mm-12.6mm)

  • Spiral Groove PC Bar

    Bar PC Alur Spiral

    Silvery Dragon minangka pabrikan pc bar paling wiwitan ing Tiongkok, lan uga pangembang gambar spiral lan teknologi perawatan panas frekuensi dhuwur kanggo bar PC. Kita uga sukses ngembangake macem-macem jinis batang kawat paduan kanggo PC bar bebarengan karo pabrik baja domestik. Kita akeh ngekspor menyang pasar asing, lan uga ngembangake produk pamrosesan jero sing entuk mupangat tambahan. Ing taun 2008, kita sukses nggawe pc bar kanggo plate track sepur kanthi kecepatan tinggi lan bar pc Utas sing diproses kanthi jero. ...