Rib Polos utawa Spiral utawa Strand PC Inden

Rib Polos utawa Spiral utawa Strand PC Inden

  • Plain, Spiral Rib and Indented PC Strand (2 wires, 3 wires and 7 wires)

    Polos, Spiral Rib lan Inden PC Strand (2 kabel, 3 kabel lan 7 kabel)

    Kanthi 9 jalur produksi untai pc, lan output tahunan 250.000 ton, Silvery Dragon minangka perusahaan pertama China sing ngekspor untai PC ing Eropa lan Amerika. Silvery Dragon duwe luwih saka sepuluh Sertifikat kualitas nasional saka Jepang, Norwegia, Bosnia lan Herzegovina, Korea Selatan, Australia lan liya-liyane. Saka 2003 nganti 2020, Silvery Dragon wis ngekspor produke menyang 92 negara lan jumlah ekspor kumulatif udakara 2 yuta ton.