Kawat Round Plain PC

Kawat Round Plain PC

  • Plain Round&PCCP Wire

    Plain Round & PCCP Wire

    Kawat babak polos minangka produk tradisional kanthi sejarah produksi paling dawa ing Silvery Dragon. Produk iki cocok kanggo turu rel beton sing wis ditekan, piring beton lan pipa beton, lsp. Diameteripun wiwit saka -4.0mm nganti -12.0mm lan kekuatan tarik saka 1470 nganti 1960MPa. Toleransi ukuran produk iki akurat; kualitas permukaan apik banget, properti mekanik seragam; kateguhan iku apik; kekuatan tombol iku dhuwur. Yaiku stres lan rel ...