Strand PC

Strand PC

  • Galvanized Wax Coated Sheath PC Strand

    Strand PC Selubung Lilin Galvanis Dilapisi

    Produk iki khusus digunakake kanggo jembatan nganggo kabel. Kita ngatur bahan baku lan produksi kanthi ketat sesuai karo desain kabel umum, uji coba lan instalasi kabel internasional. Iki nyukupi persyaratan khusus ASTMA416, NFA35-035, XPA35-037-3: untaian dilindhungi lan dilindhungi (p Type) lan untai sing dilindhungi lan dilindhungi (tipe SC); diameter nominal kisaran 12,5 nganti 15,7 mm; paduan aluminium galvanis lan galvanis; wax anticorrosive lan kanthi ...
  • PC Galvanized (Aluminum) Strand

    Strand PC Galvanis (Aluminium)

    Produk iki ditrapake kanggo kabel tetep, kabel utama lan sistem penahan struktur kabel jembatan, kabel eksternal sling jembatan lengkung lan struktur pra-stres liyane sing ora langsung kontak karo mortir beton. kita wis melu nyipta jembatan akeh kabel ing China. Dhiameter produk iki yaiku 12.70mm, 15.20mm, 15.70mm, 17.8mm lan strand pra-stres santai kurang. Kawat baja sing dilapisi saiki ditarik lan stabil kanthi perawatan panas, ...
  • PC Strand for LNG Tank

    Strand PC kanggo LNG Tank

    Produk iki cocog kanggo struktur beton sing prestisien saka proyek tangki panyimpenan LNG lan digunakake ing lingkungan suhu sithik. Strukture yaiku 1X7 lan diameter nominal yaiku 15.20mm, 15.7mm & 17.80mm. Penyimpangan diameter sing diidini ditindakake kanthi ketat saben + 0.20mm, -0,10mm. Bahan kekuatan yaiku 1860Mpa; total elongasi miturut pasukan maksimum (Agt) dibutuhake ≥5.0%; patah tulang sawise bejat yaiku plastik; tingkat nyuda bagean kawat (Z) ≥25%; ing ...
  • Plain, Spiral Rib and Indented PC Strand (2 wires, 3 wires and 7 wires)

    Polos, Spiral Rib lan Inden PC Strand (2 kabel, 3 kabel lan 7 kabel)

    Kanthi 9 jalur produksi untai pc, lan output tahunan 250.000 ton, Silvery Dragon minangka perusahaan pertama China sing ngekspor untai PC ing Eropa lan Amerika. Silvery Dragon duwe luwih saka sepuluh Sertifikat kualitas nasional saka Jepang, Norwegia, Bosnia lan Herzegovina, Korea Selatan, Australia lan liya-liyane. Saka 2003 nganti 2020, Silvery Dragon wis ngekspor produke menyang 92 negara lan jumlah ekspor kumulatif udakara 2 yuta ton.

  • Unbonded (Galvanized )PC Strand

    Strand PC Unbonded (Galvanis)

    Iki bengkong nganggo kawat bunder polos utawa kabel galvanis. Ing lini produksi untaian sing ora diikat (galvanis), sepisanan, pelumas anti-korosi khusus ditutupi ing permukaan untai anti-korosi lan nyuda gesekan antarane untai lan sarung, mula resin polietilen (PE) kapadhetan dhuwur molten yaiku dibungkus ing njaba untaian lan pelumas anti korosi, sing dikondensasi lan dikristalisasi kanggo mbentuk sarung kanggo nglindhungi untaian saka korosi lan nyegah ikatan karo beton. Stran ...