PC Bar

PC Bar

  • Mine Supporting Big Diameter PC Bar

    Tambang Ndhukung PC Bar Diameter Gedhe

    PC bar kanggo kabel jangkar tambang (tambang sing ndhukung bar PC diameter gedhe) Produk iki minangka bar rusuk spiral sing dianggep panas kanthi struktur penahan resin kanggo kabel jangkar tambang. Spesifikasi kasebut yaiku φ16.0mm, φ18.0mm, φ20mm, lan bahan kekuatan tarik yaiku 1080Mpa, 1270Mpa, lan 1420Mpa. Produk kasebut duwe karakteristik kekuatan dhuwur, kateguhan dhuwur, santai santai, total pemanjangan kanthi maksimal Agt≥3,5% lan energi serapan pengaruh Akv / J≥32. Bentuké iga spiral. Iki kalebu jinis su ...
  • Spiral Groove PC Bar

    Bar PC Alur Spiral

    Silvery Dragon minangka pabrikan pc bar paling wiwitan ing Tiongkok, lan uga pangembang gambar spiral lan teknologi perawatan panas frekuensi dhuwur kanggo bar PC. Kita uga sukses ngembangake macem-macem jinis batang kawat paduan kanggo PC bar bebarengan karo pabrik baja domestik. Kita akeh ngekspor menyang pasar asing, lan uga ngembangake produk pamrosesan jero sing entuk mupangat tambahan. Ing taun 2008, kita sukses nggawe pc bar kanggo plate track sepur kanthi kecepatan tinggi lan bar pc Utas sing diproses kanthi jero. ...