Produk

Strand PC Selubung Lilin Galvanis Dilapisi

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Produk iki khusus digunakake kanggo jembatan nganggo kabel. Kita ngatur bahan baku lan produksi kanthi ketat sesuai karo desain kabel umum, uji coba lan instalasi kabel internasional. Iki nyukupi persyaratan khusus ASTMA416, NFA35-035, XPA35-037-3: untaian dilindhungi lan dilindhungi (p Type) lan untai sing dilindhungi lan dilindhungi (tipe SC); diameter nominal kisaran 12,5 nganti 15,7 mm; paduan aluminium galvanis lan galvanis; anticorrosive lilin lan sarung poliethelin kapadhetan dhuwur. Produk kasebut digawe saka bahan baku pilihan, diatur lan diproduksi kanthi pengawasan proses sing ketat. Jumlah lilin, bentuk sarung lan kekandelan akurat. Properti mekanik lan proses stabil. Indeks teknis, kayata sesak banyu, resistensi gesekan awal, retensi adhesi kanthi owah-owahan termal, resistensi pengaruh, kabeh bisa nggayuh standar kanthi memuaskan. Wis diekspor kanthi jumlah biasa menyang pasar manca.

Parameter utama & standar referensi

Diameter Nomer Strand mm Mm Diameter njaba SC PE Sheath kekandelan mm PE Massg / m Lilin Massa g / m Massa Lapisan Seng (Aluminium) g / m2 Kekuwatan Nominal Mpa Maks. Meksa KN 0,1% Kekuwatan Bukti KN Elongation miturut Max. Meksa% Relaksasi 1000 / 0,7%
Min Maks.
12.5 15.3 16.7 ≥1.5 ≥65 5 ~ 18 190 ~ 350 1860 173 154 ≥3.5 ≤2.5
12.9 15.7 17.1 176 166
15.2 18.0 19.4 ≥80 260 260
15.7 18.5 19.9 279 248

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan