Pencocokan Kacang & Plate Anchoring karo PC Cut Length & Threaded Wire

Pencocokan Kacang & Plate Anchoring karo PC Cut Length & Threaded Wire

  • PC Cut Length& Threaded Wire

    Dawa Potong PC & Kawat Utas

    Dawa potongan PC & kawat utas minangka produk pamroses jero kanthi batang kawat 82B karbon berkualitas tinggi minangka bahan baku. Mesin pemotong dawa sing dikontrol komputer dipasang ing lini produksi kawat PC otomatis. Kita bisa ngasilake kawat kanthi diameter saka 5,0 mm nganti 10,50 mm kanthi dawa miturut panjaluk pelanggan. Kita bisa nggawe dawa akurat, bagean saka fraktur dadi jejeg karo poros kawat PC, lan lurus luwih unggul. Kita bisa ngasilake ...