Kawat Inden PC (Dia.3.4mm-10.5mm)

Kawat Inden PC (Dia.3.4mm-10.5mm)

  • PC Indented Wire

    Kawat Inden PC

    Silvery Dragon ngasilake kawat inden loro, telu & papat sisih kanthi diameter saka 3,4mm nganti 10mm lan lekukan liyane, kekuatan tarik miturut standar internasional sing beda. Umume diekspor menyang pasar luar negeri. Peralatan indentasi lan roller karbida dikembangake & digawe dhewe. Kawat inden PC dhuwur banget lan duktilitas sing apik; bentuk lekukan sacara rutin cacat lan seragam. Ambane indentasi bisa digawe kanthi ...