PC Spiral Rib Wire (Dia.3.8mm-10.5mm)

PC Spiral Rib Wire (Dia.3.8mm-10.5mm)

  • PC Spiral Rib Wire

    PC Spiral Rib Wire

    Kawat tulang rusuk spiral ditemokake dening Silvery Dragon, makili prestasi R&D sing maju ing China; layanan ing China lan darmabakti kanggo donya. Produk kasebut khas 3 nganti 6 tulang rusuk spiral liwat gambar cacat spiral ing permukaan kawat, nambah kemampuan ikatan karo beton, saengga bisa ningkatake kinerja sakabehe produk beton pra-stres lan nambah umur layanan. Silvery Dragon nyekel teknologi produk canggih nggambar spiral seragam, stres internal ...
  • PC Spiral Rib Wire

    PC Spiral Rib Wire

    Kawat tulang rusuk spiral ditemokake dening Silvery Dragon, makili prestasi R&D sing maju ing China; layanan ing China lan darmabakti kanggo donya. Produk kasebut khas 3 nganti 6 tulang rusuk spiral liwat gambar cacat spiral ing permukaan kawat, nambah kemampuan ikatan karo beton, saengga bisa ningkatake kinerja sakabehe produk beton pra-stres lan nambah umur layanan. Silvery Dragon nyekel teknologi produk canggih nggambar spiral seragam, stres internal ...